***Uitbreiding range producten en behandelingen***

 

Ervaar vanaf nu bij Beautysalon Margriet wat de actieve bio cosmetica van Phyt's voor je huid kan doen. 

Afgelopen voorjaar heb ik een training gevolgd om de Aqua Phyt's diepe hydraterende behandeling te kunnen geven. Water (Aqua) is een van de essentiële bronnen van het leven. Hydratatie van de opperhuid is cruciaal voor de goede gezondheid van de huid, omdat deze voornamelijk uit water bestaat. Hierdoor blijft de huid soepel, elastisch en stevig, terwijl ook de stofwisseling van de cellen beschermd word. Laboratoires Phyt's heeft een compete lijn producten ontworpen die gericht antwoorden op de problematiek rondom uitdroging van de huid, op basis van doeltreffende en natuurlijke werkstoffen. 

 

De Aqua Phyt's behandeling is een echte hydratatieparel en uiteraard bio-gecertificeerd. Laat je boeien door de heerlijke geuren met amandel- en fruittinten. Lichte massage en stevige handelingen volgen elkaar vloeiend op. De tijd staat stil.. je huid herbront.

 

Het wekken van de zintuigen begint bij het reinigen/scrubben met een verfrissend boeket van Bio werkzame stoffen (citroen, verbena, rozemarijn, lavandin). Daarna een betoverend masker, met ingrediënten van : toniserende pepermunt, herstellende palmarosa, aloë vera en hyaluronisch zuur, een echte watermagneet, de “pijlers” van de behandeling. Totale ontspanning bij het plaatsen van het masker, terwijl de huid maximaal geniet van de regen van weldadige werkzame stoffen. En om af te sluiten wordt de huid beschermd en geëquilibreerd, dankzij de Hydraterende Melk of Crème, afhankelijk van uw huidtype.

 

Uiteraard zijn er diverse producten voor thuisgebruik afgestemd op jouw huidtype in mijn salon verkrijgbaar.