Waarom kiezen voor natuurlijke huidverzorging?

De producten van Living Nature worden gemaakt met de unieke inheemse Nieuw-Zeeland begroeiing. Een selectie van krachtige planten met hun vermogen om te genezen, te zuiveren, te voeden en uw huid te beschermen. Opmerkelijk bioactieve ingrediënten zijn Harakeke Vlas Gel om de huid te kalmeren en te hydrateren, Actieve Manuka Honing om te voeden en te genezen, en Kumerahou om te reinigen zonder de natuurlijke beschermlaag van de huid aan te tasten.

 

De verrassende eigenschappen van deze planten helpen de natuurlijke functie van de huid te beschermen, herstellen en voeden, zonder de bijwerkingen van agressieve, gevaarlijke of schadelijke chemicaliën. anders in de wereld gevonden. Deze zeldzame planten vormen de basis van de uitzonderlijke Living Nature producten.

 

Waarom zou je overstappen naar natuurlijke huidverzorging en waarom zou je kiezen voor Living Nature?

 

Voor veel mensen begint de zoektocht naar de beste natuurlijke huidverzorging voor de eigen huidconditie met begrijpen waarom natuurlijke producten beter zijn voor je huid dan producten met kunstmatige toevoegingen.

 

Wanneer je je realiseert dat de gemiddelde vrouw door het gebruik van synthetische huidverzorging en make-up producten elke dag rond de 168 chemicaliën op haar huid krijgt, en dat je huid het grootste orgaan van het lichaam is, en die chemicaliën dus opneemt, is het heel logisch om de keuze te maken voor natuurlijke schoonheid- en huidverzorgingsproducten.

 

Living Nature is ontstaan uit de principes om de meest veilige, effectieve, natuurlijke huidverzorging te creëren, die daadwerkelijk de gezondheid van de huid en het algehele lichamelijke welzijn helpt te behouden.