Gezichtsbehandelingen

      Korte Reinigende Behandeling 35 min. € 29.50

 

Voor wie weinig tijd heeft en toch zijn huid goed wil onderhouden is er deze korte behandeling. Uw huid is na deze behandeling weer stralend en glad door de opwekkende peeling en het honingmasker.
Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling (met) Manuka honingmasker, verwijderen onzuiverheden, verzorgend masker, dagverzorging.

 

Uitgebreide gezichtsbehandeling 60 min. € 49,50

 

Fijne behandeling waarbij de huid uitgebreid gereinigd word. Onzuiverheden worden verwijderd, een ultra voedend masker geeft de huid een boost en nieuwe energie. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, Manuka honingmasker, verwijderen onzuiverheden, uitgebreide nek-schouder-decolleté massage, ultra voedend masker ( of Bee Venom Mask + € 5,00), dagverzorging.

 

 

Een Zuivere Huid 60 min. € 49,50

 

Deze revitaliserende en in balans brengende behandeling is met name geschikt voor de vette en/of acnegevoelige huid. De behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, kleimasker, verwijderen onzuiverheden, uitgebreide massage, verzorgend masker, dagverzorging.

 

Diepe Hydratatie 70 min. € 55,00

 

Een diep hydraterende behandeling om de vermoeide en vochtarme huid te voeden en glad te maken. Zachte massagetechnieken en rijke voedende producten geven de huid weer een frisse tint en verzachten fijne lijntjes. Geweldig om de vale huid een gezonde huid een kleur te geven of om de droge zomerhuid te verzachten. Deze behandeling bestaat uit reinigen, dieptereiniging, hydraterend gelmasker, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide massage, verzorgend masker, dagverzorging.

 

Pure Luxe 90 min. € 69,50

 

Verstevigende witte hallosite klei, rozenoliën en Nieuw-Zeelandse vlas geven uw huid nieuwe veerkracht. Een rijsstempelmassage en ultra voedend masker zijn ideaal om de vermoeide en rijpe huid op te peppen met een direct zichtbaar resultaat. De massage met 2 verwarmde stempels werkt rustgevend, bevordert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging dmv exfoliëring van de huid, verwijderen onzuiverheden, rijsstempelmassage, schouder-nek-decolleté massage, voedend en verstevigend kleimasker, dagverzorging met serum.