Gezichtsbehandelingen

 


 

 


Afbeeldingsresultaat voor living nature logo

 

 

 

Living Nature Korte Reinigende Behandeling 35 min. € 29.50

 

Voor wie weinig tijd heeft en toch zijn huid goed wil onderhouden is er deze korte behandeling. Uw huid is na deze behandeling weer stralend en glad door de opwekkende peeling en het honingmasker.
Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, verzorgend masker, dagverzorging.

 

 

 

Living Nature Uitgebreide gezichtsbehandeling 60 min. € 49,50

 

Fijne behandeling waarbij de huid uitgebreid gereinigd word. Onzuiverheden worden verwijderd, een ultra voedend masker geeft de huid een boost en nieuwe energie. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, Manuka honingmasker, verwijderen onzuiverheden, uitgebreide nek-schouder-decolleté massage, ultra voedend masker ( of Bee Venom Mask + € 5,00), dagverzorging.

 

 

 

Living Nature  Zuivere Huid 70 min. € 57,50

 

Deze revitaliserende en in balans brengende behandeling is met name geschikt voor de vette en/of acnegevoelige huid. De behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, kleimasker, verwijderen onzuiverheden, uitgebreide massage, verzorgend masker, dagverzorging.

 

 

 

Living Nature Pure Luxe 90 min. € 69,50

 

Verstevigende witte hallosite klei, rozenoliën en Nieuw-Zeelandse vlas geven uw huid nieuwe veerkracht. Een rijsstempelmassage en ultra voedend masker zijn ideaal om de vermoeide en rijpe huid op te peppen met een direct zichtbaar resultaat. De massage met 2 verwarmde stempels werkt rustgevend, bevordert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging dmv exfoliëring van de huid, verwijderen onzuiverheden, rijsstempelmassage, schouder-nek-decolleté massage, voedend en verstevigend kleimasker, dagverzorging met serum.

 

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor phyt's logo

 

 

Aqua Phyt's behandeling 70 minuten € 59,00

 

Een diep hydraterende behandeling om de vermoeide en vochtarme huid te voeden en glad te maken. Deze behandeling bestaat uit een oppervlaktereiniging met milk, een dieptereiniging, serum, uitgebreide massage, een masker dat de huid volledig afsluit zodat de werkstoffen nog beter opgenomen kunnen worden en tot slot dagverzorging.